Tai vienintelis būdas, kuriuo kepu žuvį: ji nesudega ir nesuplyšta.

Yra keletas gyvenimo gudrybių, kurios išgelbės jūsų patiekalą.

Prieš kepant žuvį, reikia gerai įkaitinti keptuvę / nuotr. depositphotos.com

Tikriausiai kiekviena šeimininkė žino, kaip kepti žuvį, tačiau ne kiekviena numano, kad yra kelios paslaptys, kurios leis jūsų patiekalui būti tiesiog gardžiam ir, svarbiausia, neprilipti prie keptuvės.

Mes pasakoja, kaip tinkamai kepti žuvį keptuvėje.

Kaip tinkamai kepti žuvį – svarbūs patarimai

Žuvis – tai produktas, kuris dažniausiai keptuvėje sudega. Ir viskas dėl to, kad namų šeimininkės nežino tam tikrų subtilybių. Taigi, mes jums pasakojame:

  • Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies;
  • įpilkite „dosnų” kiekį aliejaus;
  • panardinkite žuvį į miltus ir kiaušinį;
  • įdėkite ją į keptuvę;
  • sumažinkite kaitrą.

Dar vienas patarimas, kaip kepti žuvį, kad ji nesudegtų. Padarykite joje keletą įpjovų išilgai. Taip ne tik iškeps kaulai, bet ir pats produktas bus sultingesnis, nesusidarys juodoji angliarūgštė.

Ką daryti, kad žuvis nepriliptų prie keptuvės – nepamirškite to

Jau išsiaiškinome, kodėl žuvis prilimpa prie keptuvės. Dabar pakalbėkime apie tai, kodėl kepant žuvį ji sulimpa. Paslaptis, kaip jau rašė Mes, slypi aliejaus kiekyje. Kuo jo bus daugiau – tuo didesnė tikimybė, kad galutinis patiekalas bus vientisas ir skanus. Nebijokite, kad žuvis sugers visą aliejų ir galiausiai gausite per riebų produktą.

Apskritai žuvį nėra taip sunku paruošti, jei klausysite patyrusių šeimininkių patarimų. Jei viską padarysite pagal receptą, namiškiai apsilaižys pirštus ir prašys dar.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Vaikų vasaros stovykla